Draag een steentje bij

We zijn met onze kinderboerderij en tuinen een non-profitorganisatie en willen een mooie wereld realiseren door elkaar te helpen en de handen in elkaar te slaan, zodat u en uw kinderen van een betere toekomst kunnen genieten.

Over ons

Onze overtuigingen

Wij geloven in een wereld waarin elk kind weet waar ons eten vandaan komt en hoe dit tot stand komt. Onze missie is om in vroegtijdig onderwijs voor kinderen te investeren, zodat er meer kennis is voor de volgende generaties en de afstand tussen boer en burger verkleind wordt. We doen dit door onderwijsprogramma’s op te stellen en op spelende wijs kinderen bekend te maken met de landbouw, veehouderij en verwerken van producten. We geloven in slimme toewijzing van middelen en gebruiken daarom zoveel mogelijk online mogelijkheden, door bijvoorbeeld gebruik te maken van QR codes, zodat de interactie met de huidige tijd aanwezig is, maar ook thuis het naslag werk online beschikbaar is.

Hoe jij kan helpen

Donatie sturen

Online doneren is nog nooit veiliger en sneller geweest, het kan met één druk op de knop. We nemen ook contant geld aan op onze locaties en er kan eenvoudig met een tikkie gedoneerd worden.

Word een vrijwilliger

Je kunt ons vandaag nog helpen door vrijwilliger te worden. Meld je aan om je aan te sluiten bij een groep die zich inzet voor verandering: een netwerk dat sterk genoeg is om een positieve invloed te hebben.

Schenk of sponsor een activiteit of dier

Met jouw geschenk krijgen kinderen training en onderwijs en kennis van ons voedsel en hoe dit tot stand komt. Je kunt vandaag nog het verschil maken door je aan te melden.

Aanbevelingen

Wat mensen zeggen

Een leuke belevenis die erg leerzaam is voor Jong en oud. Echt een aanrader.

Jan Janssens

Een geweldig initiatief voor kinderen, maar ook ouderen. Ik sluit me zeker aan als vrijwilliger bij de groep. Wat een leuk initiatief

Jacob Hendriksen

Nieuws

Informatie

Word een vrijwilliger

Om zo veel mogelijk kinderen en volwassenen bekend te maken met de boerderij, zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. Neem contact op voor meer informatie.